Meidän tiimi

Jaana Mustonen

Nilon Hiuspisteen omistaja & Kao Kuusamon Hiusalan opettaja

Jaanalla on monen kymmenen  vuoden kokemus parturi-kampaamo alan yrittäjänä, hän on tehnyt liiketyön ohessa myös kampaamoalan freelancer-kouluttajan töitä. Vuodesta 2012 hän on toiminut KAO Kuusamon hiusalan opettajana ja sen vuoksi hänellä on liiketyötä noin yksi päivä viikossa, pikkuhiljaa hän on siirtänyt liikkeen vetovastuuta tyttärelleen Susannalle. 

Jaana Mustonen
Susanna Käkelä

Susanna Käkelä

tuolivuokralainen

Susanna on valmistunut Kuusamon ammattikoulusta vuonna 2010, hän teki opiskelun aikana jo Nilon Hiuspisteessä töitä ja näinpä hänellä on kertynyt vankka ammattitaito.

Hän rakastaa Kérastasen tuotteita ja hiusten värjäämistä eikä pelkää toteuttaa asiakkaiden hurjiakaan toiveita, kaikkeista parasta on kuulemma isot muutokset ja se kun asiakas antaa vapaat kädet ja hän saa päästää luovuutensa valloilleen.  Hän on myös meidän liikkeen teippipidennys-ekspertti.

Satu Pesonen

tuolivuokralainen

Satu valmistui KAO Kuusamon hiusalalta vuonna 2016. Kolmantena vuotena hän oli mukana luokan Nuori Yrittäjä -yrityksessä, mikä toi opiskelujen aikana lisää kokemusta. Nilon Hiuspisteeseen hän jäi heti viimeisen työssäoppimisjakson jälkeen töihin.

Satun vahva osaamisalue on parturoinnit ja parranajot, mutta sydän sykkii kaikenlaisille parturi-kampaamon töille. Hän on tarkka työstään ja haluaa luoda asiakkaalle hyvän olon, minkä vuoksi Kérastasen erikoishoidot ovat yksi hänen suosikki töitään.

Satu Pesonen
Sanna Vähäkuopus

Sanna Vähäkuopus

tuolivuokralainen

Sanna on valmistunut vuonna 2018 KAO Kuusamon hiusalalta. Nilon Hiuspiste tuli tutuksi jo koulun harjoittelujen aikana. Työt hän aloitti liikkeessä heti valmistumisen jälkeen. 

Hän erityisesti tykkää tehdä hiusten ja hiuspohjan Kérastasen-erikoishoitoja.  Myös hiusten leikkaukset ja värjäykset on lähellä hänen sydäntä.

Hiusputiikki NHP

Hiusputiikki NHP
(Nilon Hiuspiste)
Kuusamon Prisma
Huoparintie 1
93600 Kuusamo
nilonhiuspiste(a)gmail.com

Avoinna joustavasti, sopimuksen mukaan, aikaisesta aamusta, myöhäiseen iltaan.

© Hiusputiikki NHP | web by Mainostoimisto Davas