Skip to main content

Hoito­ritu­aalit & lisäpalvelut

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat voimassa toistaiseksi.

* hinta, muun työn ohessa tehtynä

Hoitorituaalit

 • Fusio-Dose

  29€/19€*

  Pesupaikalla tehtävä hiusten pituuksille tarkoitettu hoitorituaali, joka räätälöidään asiakkaan hiusten tarpeiden mukaan ampullista ja boosterista. Fusio-Dose:lla saadaan hiuksiin tuotua rakennekorjausta, kosteutusta, kiiltoa, tuuheutta, vahvuutta, keltaisuuden poistoa, siloitusta. Hoidon vaikutus kestää kotona 3-5 pesukertaa.

 • Fusio-Scrub

  25€/12€*

  Hiuspohjan kuorinta. Tehokas pesupaikalla tehtävä käsittely rasvoittuvalle tai herkälle hiuspohjalle. Kuorinnan jälkeen hiuspohjaan hierotaan rauhoittava hoitonaamio.

 • Fusio Scrub + Fusio Dose

  40€/29€*

  Kokonaisvaltainen hiuspohjan ja hiusten hoitorituaali. Pesupaikalla tehdään hoitopesu hiuspohjaa kuorivalla hoitokylvyllä, pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin levitetään hiusten pituuksille tarkoitettu ampulli + booster, joka räätälöidään asiakkaan hiusten omien tarpeiden mukaan ja hiuspohjaan levitetään rauhoittava naamio.

 • Potentialiste- syväpuhdistava hoitorituaali

  29€/19€*

  Syväpuhdistaa tehokkaasti hiuspohjan ja hiukset. Erityisen hyvä rasvoittuvalle hiuspohjalle. Ennen pesupaikalle siirtymistä hiuspohjaan hierotaan syväpuhdistava savinaamio, pesupaikalla hiuspohja ja hiukset kostutetaan ja savinaamio viedään hiusten pituuksiin ja latvoihin, hiuspohjaan hierotaan rauhoittava naamio. Hoidon lopuksi hiuspohjaan hierotaan rasvoittumista hillitsevä seerumi.

 • Symbiose-hilseeenpoisto hoitorituaali

  29€/19€*

  Tehokas hoito hilseilevään hiuspohjaan. Peilipaikalla hiuspohjaan levitetään salisyylihappoa sisältävä kuorintavoide, joka hierotaan hiuspohjaan pienellä määrällä vettä. Sen jälkeen hiuksiin tehdään hoitopesu pesupaikalla. Hoidon lopuksi hiuspohjaan levitetään hilseilyä ehkäisevä seerumi.

 • Chronologiste-hoitorituaali

  29€

  Aromaattinen, hiusta pehmentävä ja elinvoimaa antava hoitorituaali. Hiuspohjaan ja hiusten pituuksille levitetään Chronologiste-”kaviaari”-naamio. Kaikille hiustyypeille sopiva.

 • Therapiste-rakennekorjaava hoitorituaali

  39-59€

  Tehokkaasti rakennekorjaava hoito. Tarkoitettu vaalennetuille ja rasittuneille hiuksille. Monivaiheinen hoitorituaali, jossa hiusten pituuksiin imeytetään lämmön avulla hiusten rakennetta paikkaavia tuotteita. Hinta määräytyy hiusten pituuden/paksuuden mukaan.

Lisäpalvelut

 • K-water/Chroma Gloss hiusmeikki

  12€*

  Lamellar -teknologiaa hyödyntävä pikahoito, joka tekee hiuksista erityisen kiiltävät, liikkuvat ja kevyet. Hoidon vaikutus kestää seuraavan pesuun.

 • Hiuspohjan hoitoampulli

  9€*

  Hyvä esimerkiksi kampauksien pohjalle antamaan extra-tuuheutta. Hiuspohjaan imeytetään ruiskun avulla hoitoampulli hiustenpesun jälkeen. Hiuspohjan ampulleista löytyy tuuheuttavaa/hiustenlähtöön, rauhoittavaa ja hilseeseen tarkoitetut ampullit.

 • Metal DX – Metallinpoisto

  19€*

  Jos sinulla on hiuksissa vesistä/putkista tullutta kuparia (vihreyttä), rautaa (keltaisuutta) tai muita epäpuhtauksia hiuksissa suosittelemme lämpimästi sinulle tätä esikäsittelyhoitoa, joka neutralisoi metallihiukkasia. Käytetään ennen hiustenvärjäystä tai vaalennuskäsittelyä. Metallisuudet voi olla syy siihen, että hiukset heikentyvät tai vaurioituvat väri- tai vaalennuskäsittelyiden yhteydessä.

 • Glossing-kiiltosävy

  35-50€*

  Glossing on käytännössä sävytys ennestään värjätyille hiuksille, Glossing kiillottaa ja kirkastaa väriä. Sillä ei voida tehdä värin muutoksia vaan se on tarkoitettu nimenomaan värin ylläpitoon. Esimerkiksi jos sinulle on tehty raidoitus ja sävy alkaa kaivata päivitystä mutta raidoitus on vielä hyvä, niin tämä lisäpalvelu sopii sinulle. Glossing sopii toki muillekkin kun vaalennetuille/vaaleille hiuksille. Myös tummat ja varsinkin punavärit haalistuvat ajan kuluessa. Hinta määräytyy hiusten pituuden/paksuuden mukaan.